Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ “Πάρα πολύ ισχυρή ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Πάρα πολύ ισχυρή ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ”

volley-aek-b38


Ο αρχηγός της ΑΕ Καραβά, Βλάντο Κνέζεβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για τον αγώνα απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κυπροποιημένος άσσος ευχήθηκε όπως όλα κυλήσουν ομαλά και να μη συμβεί το παραμικρό, αφού τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια των δυο ομάδων σημειώνονται επεισόδια.

«Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέραν της νίκης».

Ο Βλάντο Κνέζεβιτς σχολίασε και το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ λέγοντας ότι «η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζει μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα κάτι που φάνηκε και με τη νίκη της επί της Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο», ενώ και ο Παφιακός δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ διαχρονικά πρωταγωνίστρια είναι η Ανόρθωση. Για τη δική μου ομάδα δεν θέλω να μιλήσω και θα την κρίνετε εσείς. Δύσκολα εμπόδια όμως αποτελούν και οι υπόλοιπες ομάδες».

Γενικά όμως, ο Βλάντο Κνέζεβιτς δήλωσε ότι μετά την οικονομική κρίση του 2013, το επίπεδο του πρωταθλήματος πετοσφαίρισης ανέβηκε με την κάθοδο κάποιων καλών ξένων.

ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕ Καραβά τα λένε απόψε στις 20:00 (LIVE @Omonoianews)