Home SPORTS NEWS Ξανά ισοπαλία η Σαμπ

Ξανά ισοπαλία η Σαμπ

eder-celeb


Κιέβο Βερόνα και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Bentegodi. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στην Serie A για την ομάδα του Βάλτερ Τζένγκα, που έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας.

Μόλις 8 λεπτά χρειάστηκαν οι Blucerchiati για να ανοίξουν το σκορ και το έκαναν με τον συνήθη ύποπτο. Ο Εντερ πήρε τη μπάλα από την πάσα του Κάρλος Καρμπονέρο και πλάσαρε τον Μπιτσάρι στο τετ α τετ πετυχαίνοντας το 10ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις (0-1). Στο 24′ ο Ινγκλέζε βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του πήγε στα πλαϊνά δίχτυα, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο επιθετικός της Κιέβο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μετζιορίνι έφυγε από αριστερά και έκανε τη σέντρα, ο Μπαρέτο απέτυχε να βρει τη μπάλα με τάκλιν για να κάνει ο Ινγκλέζε το 1-1 από κοντά. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί ακόμα καλύτερα για την ομάδα της Βερόνα καθώς ο 23χρονος είχε σουτ δίπλα από το δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο ημίχρονο ο Παλόμπο πέρασε στο ματς και έγραψε την 447η εμφάνιση με την Σαμπ και ο τεχνικος της Κιέβο, Ρολάντο Μαράν, αποβλήθηκε στο δεύτερο μέρος για διαμαρτυρία. Μετζιορίνι και Σιλβέστρε είχαν κοκορομαχία, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και ο Κατσιατόρε θα μπορούσε να τους έχει δώσει το προβάδισμα στο 66′ αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Μπαρέτο είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί για το λάθος του αλλά σούταρε άουτ και στις καθυστερήσεις ο Τζουκάνοβιτς λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στην Κιέβο αλλά ο Παλόσκι δεν δέχθηκε το δώρο του.

Πηγή: Gazzetta.gr