Home SPORTS NEWS Θρίαμβος για Μίλαν, 3-0 την Ίντερ

Θρίαμβος για Μίλαν, 3-0 την Ίντερ

milan1


Θρίαμβος της Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνο, καθώς νίκησε με 3-0 την Ίντερ και την πλησίασε στους 5 βαθμούς, ενώ οι “ροσονέρι” απέχουν πλέον 6 βαθμούς από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς στο 70ό λεπτό ο Μάουρο Ικάρντι εκτέλεσε πέναλτι και το έχασε, με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Αν είχε σκοράρει ο Αργεντινός θα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και τρία λεπτά μετά ο Κάρλος Μπάκα έκανε το 2-0 με πλασέ στην κίνηση από ασίστ του Εμ’Μπάιγ Νιανγκ (11ο γκολ ο Κολομβιανός που σκόραρε για 3η σερί αγωνιστική).

Ο Νιάνγκ στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με διπλή προσπάθεια, έπειτα από κλέψιμο και πάσα του Μποναβεντούρα, ενώ η Μίλαν είχε ανοίξει το σκορ στο 35’με την κεφαλιά του Αλέξ στο δεύτερο δοκάρι, από την σέντρα του Κεϊσούκε Χόντα από δεξιά.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Αλέξ, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Μοντολίβο, Κούτσκα, Χόντα, Μποναβεντούρα, Νιανγκ (79′ Μπαλοτέλι), Μπάκα (85′ Μπερτολάτσι).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σαντόν, Μιράντα, Μουρίγιο, Ζουάν Ζεζούς, Μεδέλ, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (77′ Φελίπε Μέλο), Λιάιτς (87′ Αλέξ Τέλες), Γιόβετιτς (64′ Ικάρντι), Έντερ.

Χαμός στα αποδυτήρια της Μίλαν με Σίλβιο Μπερλουσκόνι…

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποβλήθηκε και φεύγοντας έκανε χειρονομία στους φίλους της Μίλαν…

Πηγή: Sport24.gr