Home TOP NEWS Γκολ ο Φραγκέσκου, ασίστ ο Κονομής

Γκολ ο Φραγκέσκου, ασίστ ο Κονομής

paeek-oly-Fragkeskou (3)


Το δρόμο προς τη νίκη για την ΠΑΕΕΚ άνοιξε ο Ανδρέας Φραγκέσκου στο παιχνίδι κόντρα στο Ν&Σ Ερήμης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δανεικός από την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ομάδα της Κερύνειας, σκόραρε μόλις στο 1ο λεπτό, με την ΠΑΕΕΚ να κερδίζει με 3-0. Ήταν το δεύτερο γκολ του με την Προσφυγική ομάδα, αφού είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ο έλεγχος των οκτώ δανεικών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας:

Ανδρέας Φραγκέσκου αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα στην Ερήμη. Ο άλλος δανεικός στην ΠΑΕΕΚ, Παναγιώτης Θεράποντος, πέρασε στο 64ο λεπτό του αγώνα.

-Δεύτερο σερί παιχνίδι που δίνει ασίστ ο Παντελής Κονομής. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που “έγραψε” ακόμη ένα 90λεπτο, έδωσε ασίστ στο συμπαίκτη του στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Ελπίδα Ξυλοφάγου. Τελικό σκορ 1-1.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ 1-1 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΠαρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα που έγινε στην Ξυλοφάγου για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’Κατηγορίας! #highlights #vision4all #elpidaVSomonoia Elpida Xylofagou Omonoia Aradippou

Posted by PromoteWay on Tuesday, 2 February 2016

-Στο 90ο λεπτό ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ΘΟΪ-Ολυμπιακός ο Κωνσταντίνος Λούβαρης.

-Ο μοναδικός δανεικός σε ομάδα Α’ Κατηγορίας, Δημήτρης Μουλαζίμης, πέρασε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ερμή και Ανόρθωση.

-Ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο Εθνικός Λατσιών-Χαλκάνορας πέρασε ο Ανδρέας Λοϊζου, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Ιδαλίου.

-Στη μεγάλη νίκη της ΜΕΑΠ επί της Αλκής αγωνίστηκαν οι Απόλλωνας Βασειλίου και Γιώργος Ιβανόφ. Οι δύο πράσινοι ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πέρα Χωρίου, με τον πρώτο να βγαίνει αλλαγή στο 87ο λεπτό και το δεύτερο να παίζει σε όλο το παιχνίδι.