Home SPORTS NEWS Χίντινκ για Αζάρ: «Ο κόσμος μπορεί ν’ αποδοκιμάζει όποιον θέλει»

Χίντινκ για Αζάρ: «Ο κόσμος μπορεί ν’ αποδοκιμάζει όποιον θέλει»

dg


Ενοχλημένος από την κίνηση του Εντέν Αζάρ ν’ ανταλλάξει φανέλες με τον Άνχελ Ντι Μαρία στο ημίχρονο του κρίσιμου επαναληπτικού της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο μπροστά σε όλους, εμφανίστηκε ο Γκους Χίντινκ.

Ο Βέλγος άσος των «μπλε» θεώρησε … σωστό ν’ αλλάξει φανέλες με τον Ντι Μαρία καθώς οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα της μεταξύ τους ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φετινές του εμφανίσεις είναι από μόνες τους λόγος για ν’ αποδοκιμάζει ο κόσμος της Τσέλσι, όμως, ο Αζάρ δεν σκέφτηκε ούτε την κρισιμότητα της αναμέτρησης της Τετάρτης και μπροστά σ’ όλο τον κόσμο έδωσε τη φανέλα του στον πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκους Χίντινκ, ακούγοντας τον κόσμο να γιουχάρει στο ημίχρονο και ερωτηθείς για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, δεν είχε καμία διάθεση να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του, λέγοντας:

«Ο κόσμος έχει το δικαίωμα ν’ αποδοκιμάζει και να εκφράζει τα συναισθήματά του όταν το θέλει. Δεν είδα εκείνη τη στιγμή την ανταλλαγή φανέλας αλλά το γνωρίζω γιατί ενημερώθηκα… Θα ήταν πολύ εύκολο να έρθω και να σας πω ότι δεν είδα το περιστατικό και να μην το σχολιάσω… Δεν θα έπρεπε να γίνει κατά την άποψή μου, αλλά σε ορισμένες χώρες το κάνουν και το θεωρούν φυσιολογικό…». 

Πηγή: Gazzetta.gr