Home SPORTS NEWS «Νο1» στις πωλήσεις ο Κριστιάνο

«Νο1» στις πωλήσεις ο Κριστιάνο

cr7


Με βάση τις πωλήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, διαπιστώνει κανείς ποιες φανέλες πουλάνε πιο πολύ αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» είναι πιο δημοφιλείς αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Η πρωτιά του Κριστιάνο δεν… σπάει για κανένα λόγο αφού παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών και ένας από τους καλύτερους που φόρεσαν την φανέλα των «μερένχες», αλλά έχει ενδιαφέρον τι γίνεται στις υπόλοιπες θέσεις.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει τεράστια επιρροή στην Νότια Αμερική. Στην τρίτη θέση ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ουαλός συνεχίζει να ανεβαίνει και να μπαίνει σιγά-σιγά στις καρδιές των οπαδών της «βασίλισσας». Στην συνέχεια βρίσκεται ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ανέβηκε αρκετά μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο οι «μερένχες» κατέκτησαν το πολυπόθητο δέκατο. Ο παίκτης που κλείνει την πεντάδα δεν είναι άλλος από το τρίτο μέλος του BBC, ο Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε αναλυτικά την πεντάδα:

1: Κριστιάνο Ρονάλντο
inner
2: Χάμες Ροντρίγκεζ
inner
3: Γκάρεθ Μπέιλ
inner
4: Σέρχιο Ράμος
inner
5: Καρίμ Μπενζεμά

inner

Πηγή: Sport-fm.gr