Home SPORTS NEWS Υποβιβάστηκε μετά από 26 χρόνια η Ζυρίχη και οι οπαδοί της δεν...

Υποβιβάστηκε μετά από 26 χρόνια η Ζυρίχη και οι οπαδοί της δεν το… είδαν με καλό μάτι

zurich


Τον υποβιβασμό μετά από 26 χρόνια γνώρισε η Ζυρίχη και οι οπαδοί της δημιούργησαν επεισόδια, προσπαθώντας να εισέλθουν στα αποδυτήρια. Ασφαλώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως του χρόνου θα αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία και όχι στα μεγάλα σαλόνια του Ελβετικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ζυρίχης στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε με 3-1 την αδιάφορη Βαντούζ, όμως παράλληλα για να παραμείνει στην κατηγορία ήλπιζε σε απώλειες της Λουγκάνο, που όμως δεν της έκανε το χατήρι αφού κέρδισε 3-0 την Σεντ Γκάλεν. Έτσι η Ζυρίχη τερμάτισε στην 10η και τελευταία θέση με 34 βαθμούς, ενώ με ένα βαθμό περισσότερο η Λουγκάνο σώθηκε.

Λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα, οι οπαδοί της Ζυρίχης μπήκαν μέσα στο γήπεδο και μέσω της φυσούνας προσπάθησαν να πάνε στα αποδυτήρια να βρούνε τους παίκτες, όμως η ασφάλεια του γηπέδου τους ανέκοψε. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Να αναφερθεί το εξής… παράλογο. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε μια εβδομάδα στον τελικό Κυπέλλου Ελβετίας. Ναι, η 10η και 9η στη βαθμολογία θα διεκδικήσουν τον τίτλο και ο νικητής πέραν του τροπαίου θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βίντεο από το “ντου” στη φυσούνα:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=PbAf7CawDro

Επεισόδια έγιναν και εκτός γηπέδου: