Home SPORTS NEWS Τριάρα στη Ρεάλ έριξε Παρί, νίκη για Τσέλσι επί της Λίβερπουλ, στα...

Τριάρα στη Ρεάλ έριξε Παρί, νίκη για Τσέλσι επί της Λίβερπουλ, στα πέναλτι λύγισε τη Μπάγερν η Μίλαν

Bayern-Milan


Τρεις σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις διεξήχθησαν στα πλαίσια του Internatinal Champions Cup. Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ, ενώ σε ένα χορταστικό ματς όπου επιτεύχθηκαν έξι γκολ στο 90λεπτο, όπου τελείωσε με σκορ 3-3, η Μίλαν κέρδισε στα πέναλτι τη Μπάγερν.

Στη νίκη των Πρωταθλητών Γαλλίας επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης σκόραραν οι Μουνιέ με δύο γκολ και ο Τζόναθαν Ικόνε με ένα, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ. Για τη βασίλισσα μείωσε στο τελικό 3-1 ο Μαρσέλο.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο Αγγλικές ομάδες, το γκολ του Γκάρι Κέιχιλ έκρινε το νικητή.

Το πιο χορταστικό παιχνίδι ήταν ανάμεσα στη Μίλαν και τη Μπάγερν Μονάχου, με την πρώτη να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας τελείωσε 3-3, με τους Ιταλούς να παίρνουν προβάδισμα με γκολ του Εμπαγιέ Νιάνγκ, όμως οι πρωταθλητές Γερμανίας ανέτρεψαν το σκορ, κάνοντας το 2-1 με τέρματα των Ριμπερί και Αλάμπα. Δεν έμεινε από… κάτω η Μίλαν όμως και με τέρματα των Μπερτολάτσι και Κούτσκα πήρε πάλι προβάδισμα, για να έρθει ο Ριμπερί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη φιλική αναμέτρηση να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 3-3.

Τα στιγμιότυπα των τριών αναμετρήσεων: