Home SPORTS NEWS Πήραν από ένα βαθμό Έβερτον και Τότεναμ, “διπλό” η Γουέστ Μπρομ

Πήραν από ένα βαθμό Έβερτον και Τότεναμ, “διπλό” η Γουέστ Μπρομ

everton-tottenham


Λίγα γκολ (ένα έως δύο σε όλους τους αγώνες), τρεις ισοπαλίες και δύο “διπλά” στις πέντε αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ που ξεκίνησαν στις 17:00 (ώρα Κύπρου). Μοιρασιά ανάμεσα σε Έβερτον και Τότεναμ, “τρίποντο” εκτός έδρας πήραν Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ επί των Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα. Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Μίντλεσμπρο πήρε βαθμό κόντρα στην Στόουκ Σίτι, ενώ από ένα βαθμό επίσης πήραν Σαουθάμπτον και Γουότφορντ μετά την ισοπαλία στο μεταξύ τους αγώνα.

Διαβάστε ακόμη: Ήττα για Λέστερ από την Χαλ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ

Στο σημαντικότερο παιχνίδι, αυτό που διεξήχθη στο “Goodison Park”, η Έβερτον προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μπάρκλεϊ και τα “σπιρούνια” ισοφάρισαν με κεφαλιά του Λαμέλα στο 59ο λεπτό. Χαμένες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ βρήκαν και οι δύο ομάδες, αλλά καμία δεν το πέτυχε και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε στο 1-1. Το ίδιο σκορ είχαμε και στο Μίντλεσμπρο-Στόουκ, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νεγρέδο στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη ο Σακίρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Επίσης 1-1 ήταν ο αποτέλεσμα στο Σαουθάμπτον-Γουότφορντ, με τον Καπουέ να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση και τον Ρέντμοντ να ισοφαρίζει στο 58′ για τους “Άγιους”.

Από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας χωρίς απώλειες πέρασε η Γουέστ Μπρομ, που στη νίκη της με 1-0 είχε σκόρερ τον Ροντόν. Το “χρυσό” γκολ για τη Σουόνσι στην επικράτηση επί της Μπέρνλι πέτυχε ο Φερ στο 82ο λεπτό του αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Έβερτον – Τότεναμ 1-1
Μίντλεσμπρο – Στόουκ 1-1
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ 0-1
Σαουθάμπτον – Γουότφορντ 1-1
Μπέρνλι – Σουόνσι 0-1

Στιγμιότυπα από τις πέντε αναμετρήσεις: