Home SPORTS NEWS Μόνη στην κορυφή η Μπάγερν, κέρδισε 3-0 τη Χέρτα

Μόνη στην κορυφή η Μπάγερν, κέρδισε 3-0 τη Χέρτα

bayern


Η Χέρτα πήγε στο Μόναχο με τον αέρα του… 3 στα 3, αλλά η Μπάγερν φρόντισε να τις κόψει γρήγορα τα φτερά. Η κάτοχος του τίτλου στη Γερμανία επικράτησε με 3-0 της μέχρι πρότινος συγκάτοικους της στην κορυφή, την οποία πλέον απολαμβάνει μοναχή. Ο Ριμπερί άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στο 16′, με τους Τιάγκο Αλκαντάρα και Ρομπέν σε 68ο και 72ο λεπτό να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ. Η Μπάγερν Μονάχου είναι πλέον η μοναδική με το απόλυτο των βαθμών.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κολωνία πέτυχε “τρίποντο” με ανατροπή μέσα στην έδρα της Σάλκε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Χούντελααρ στο 36′, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Οσάκο ισοφάρισε. Ο Μοντέστ και ο Τσόλερ σκόραραν στο δεύτερο μέρος για τα “κριάρια”, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Τη νίκη μέχρι λίγα λεπτά πριν το τέλος κρατούσε η Βέρνερ, αλλά με δύο γκολ στο 87′ και στις καθυστερήσεις, η Μάιντς δραπέτευσε με το “διπλό” από τη Βρέμη.

Ισόπαλο χωρίς γκολ το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Άουγκσμπουργκ, ενώ επίσης από ένα βαθμό πήραν Λειψία και Γκλάντμπαχ.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα 3-0
Σάλκε – Κολωνία 1-3
Βέρντερ Βρέμης – Μάιντς 1-2
Λειψία – Γκλάντμπαχ 1-1
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ 0-0

Διαβάστε ακόμη: Πάρτι με “5άρα” στην έδρα της Βόλφσμπουργκ έκανε η Ντόρτμουντ

Στιγμιότυπα: