Home SPORTS NEWS Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

zlatan


Μετά από τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανήλθε στις επιτυχίες, επικρατώντας της Σουόνσι στην Ουαλία. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα, με τον Πολ Πογκμπά να ανοίγει το σκορ στο 15′ και να ακολουθούν δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε 21ο και 33ο λεπτό. Η Σουόνσι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 69′ με τον Φαν ντερ Χουρν στο τελικό 3-1.

Μετά από καιρό, η Χαλ είχε βαθμολογικό κέρδος, νικώντας με ανατροπή την Σαουθάμπτον. Οι “Άγιοι” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με πέναλτι του Όστιν, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ μέσα σε τρία λεπτά. Ο Σνόντγκρας στο 61′ μείωσε και ο Ντόσον στο 63′ πέτυχε το 2-1.

Με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Λέστερ “δραπέτευσε” η Γουέστ Μπρομ. Ο Μόρισον στο 52′ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που κράτησε μόνο τρία λεπτά, αφού στο 55′ ο Σλιμανί ισοφάρισε για τις “αλεπούδες”. Το νικητήριο γκολ για την Γουέστ Μπρομ σημείωσε ο Φίλιπς στο 72ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα στους Κυριακάτικους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ:
Άρσεναλ – Τότεναμ 1-1
Χαλ – Σαουθάμπτον 2-1
Λίβερπουλ – Γουότφορντ 6-1
Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3
Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 1-2

Στιγμιότυπα:

Суонси – Манчестер Юнайтед 1:3. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2016/17. 11 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Видео Халл Сити – Саутгемптон Обзор матча Футбол Чемпионат Англии Премьер-Лига 6 ноября LiveTV от MyFootball.ws – Футбол онлайн на Rutube.