Home TOP NEWS Νίκη με ανατροπή στο 90’+6′ ο Απόλλωνας, “τρίποντο” για Ανόρθωση, Σαλαμίνα και...

Νίκη με ανατροπή στο 90’+6′ ο Απόλλωνας, “τρίποντο” για Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Αποέλ

anorthosis


Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο Πρωτάθλημα CYTA ο Απόλλωνας, η Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και το Αποέλ. Οι ομάδες της Αμμοχώστου δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να πάρουν το “τρίποντο”, σε αντίθεση με αυτήν της Λεμεσού που τα κατάφερε με ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα. Η 10η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Αποέλ επί της Καρμιώτισσας. Μοναδική ομάδα από την πρώτη εφτάδα που δεν κέρδισε ήταν η ΑΕΛ.

Το ρεπορτάζ (από cfa.com.cy) και τα στιγμιότυπα των Κυριακάτικων αναμετρήσεων:

Ο Απόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Εθνικό, όμως κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη με τέρματα στο 90′ και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Εθνικός Άχνας προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο από τέρματα του Ζελάγια στο 32′ και στο 40′. Ο Αγγελή μείωσε για τον Απόλλωνα στο 52′ για να πετύχει το 2-2 ο Μπεντόγια στο 90ο λεπτό. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στις καθυστερήσεις ο Ντα Σίλβα με εκτέλεση φάουλ χάρισε σπουδαία νίκη στον Απόλλωνα.

Η Ανόρθωση πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την πρώτη φετινή εντός έδρας, νικώντας με 3-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο Γκονζάλβες με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ το 13′ για να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο οι Καμπρέρα (65′) και Σιβού (85′), τέρματα με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Η Ανόρθωση ανέβηκε στους 14 βαθμούς, ενώ η Δόξα έμεινε στους 5.

Νίκη με 4-1 επί της Καρμιώτισσας πέτυχε το Αποέλ.

Νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα επί της Αναγέννησης Δερύνειας με 2-0. Ο Κολοκούδιας στο 12′ λεπτό και ο Μάτσι στο 40΄ πέτυχαν τα τέρματα της Νέας Σαλαμίνας που ανέβηκε στους 12 βαθμούς, αφήνοντας την Αναγέννηση τελευταία με 1 βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
Άρης-Ερμής 0-2
ΑΕΚ-ΑΕΛ 2-1
Ανόρθωση-Δόξα 3-0
Νέα Σαλαμίνα-Αναγέννηση 2-0
Απόλλωνας-Εθνικός Άχνας 3-2
Αποέλ-Καρμιώτισσα 4-1