Home DON'T MISS Εξάστερη και μόνη στην κορυφή η Λίβερπουλ

Εξάστερη και μόνη στην κορυφή η Λίβερπουλ

liverpool


Ομάδα που δείχνει πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ έδειξε ακόμη μια φορά πως είναι η φετινή Λίβερπουλ. Οι “κόκκινοι” επικράτησαν με 6-1 της Γουότφορντ και απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής. Ήταν αναμενόμενο, πως η ομάδα του Κλοπ δεν θα έχανε με τίποτα την ευκαιρία αυτή, μετά τις απώλειες των Άρσεναλ και Σίτι, με τις οποίες η Λίβερπουλ συγκατοικούσε μέχρι πρότινος στην κορυφή.

Το δρόμο προς τη μεγάλη νίκη άνοιξε ο Μανέ με κεφαλιά στο 28′ μετά από σέντρα του Κουτίνιο, που δύο λεπτά αργότερα σκόραρε και αυτός κάνοντας το 2-0. Στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων πήγε η Λίβερπουλ, με τον Εμρέ Καν να χρίζεται επίσης σκόρερ. Ο Φιρμινο στο 58′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μανέ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 5-0. Ο Γιάνμαατ στο 78′ μείωσε στο σκορ για για τις “σφήκες”, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βαϊνάλντουμ.

Μετά από 11 αγώνες λοιπόν, η Λίβερπουλ με 26 βαθμούς οδηγεί την κούρσα με 26 βαθμούς, ένα περισσότερο από την Τσέλσι και δύο από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Στιγμιότυπα:

 

 

Ливерпуль – Уотфорд 6:1. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2016/17. 11 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.