Home SPORTS NEWS Πορτογαλία – Ολλανδία 1-0: Η ομάδα του Σάντος έγραψε ξανά ιστορία

Πορτογαλία – Ολλανδία 1-0: Η ομάδα του Σάντος έγραψε ξανά ιστορία


Το γκολ του Γκουέδες έκανε τη διαφορά απέναντι στην Ολλανδία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία έγινε η ομάδα που κατέκτησε και το πρώτο Nations League!

Ο Φερνάντο Σάντος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έχουν κάνει το καθήκον τους, απέναντι στην πατρίδα τους και στην ιστορία τους, με την κατάκτηση του Euro 2016. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι άλλο μπορούν να κατακτήσουν, το κατακτούν. Οπως, για παράδειγμα, το πρώτο UEFA Nations League, αφού μετά τη νίκη επί της Ελβετίας στον ημιτελικό με το χατ-τρικ του CR7, ήρθε και το 1-0 επί της Ολλανδίας στον τελικό. Σκόρερ, αυτή τη φορά, ο Γκουέδες, με τους Ιβηρες να πανηγυρίζουν ακόμη έναν τίτλο και να προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο, ψυχολογικά, για την υπεράσπιση του ευρωπαϊκού τίτλου τους σε ένα χρόνο…

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Φόντε, Ρούμπεν Ντίας, Γκερέιρο, Ντανίλο, Γουίλιαμ Καρβάλιο (93′ Ρούμπεν Νέβες), Μπρούνο Φερνάντες (81′ Ζοάο Μουτίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Γκουέδες (75′ Ράφα Σίλβα).

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντάμφρις, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Ντε Ρουν (82′ Λ. Ντε Γιονγκ), Μπεργκβάιν (60′ Φαν Ντε Μπέεκ), Ντεπάι, Μπάμπελ (46′ Πρόμες).

https://www.youtube.com/watch?v=OthXChEIH14