Home SPORTS NEWS Μέσι: Το σχέδιο μέχρι το 2023, το σπίτι στο Μαϊάμι και η...

Μέσι: Το σχέδιο μέχρι το 2023, το σπίτι στο Μαϊάμι και η ομάδα του Μπέκαμ


Για πρόθεση του Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην Βαρκελώνη μέχρι και το 2023 προτού μετακομίσει στις ΗΠΑ και ζήσει το … αμερικανικό όνειρο στο Μαϊάμι, κάνει λόγο Ισπανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Χοσέ Αντόνιο Πονσέτι που διαμένει στο Μαϊάμι και εργάζεται για τον Cadena Ser, ο Μέσι περιμένει μετά τις εκλογές για τη νέα διοίκηση των «μπλαουγκράνα» στα τέλη του προσεχή Ιανουαρίου, τη νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως τονίζει ο ρεπόρτερ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπορεί να θέλει αυτή τη στιγμή να παραμείνει άλλα δυο χρόνια στην Καταλονία, ωστόσο, το κάνει περισσότερο και για τα παιδιά του ώστε να είναι σε λίγο καλύτερη ηλικία για τη μεγάλη μετακίνηση στις ΗΠΑ και τη συνέχιση του σχολείου εκεί.

Άλλωστε, ο Μέσι δεν έκρυψε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Ζόρντι Εβολέ πως θέλει να παίξει στο MLS και όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, Πονσέτι, ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει ήδη αγοράσει σπίτι στο Μαϊάμι, στην τοποθεσία Sunny Isles Beach, με στόχο να παίξει στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Inter Miami.

Πηγή:Gazzetta.gr