Home TOP NEWS Ο Τσέποβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπεργκ

Ο Τσέποβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπεργκ


Νωρίτερα δημοσιεύσαμε δηλώσεις του Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του ότι είναι έτοιμος να κατηφορίσει προς την Κύπρο και να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας.

Από τις τοποθετήσεις του Σέρβου επιθετικού αυτό που κρατάμε πέραν της αποκάλυψης ότι έρχεται για να αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι και οι τοποθετήσεις του που είχαν να κάνουν για τον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Τσέποβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Νόρβηγο τεχνικό με τον οποίο συνυπήρξαν μαζί στο παρελθόν στην ομάδα της Βίντεοτον την σεζόν 2016-2017.

Η σχετική αναφορά του:

«Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, σπουδαία ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους και προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ. Αγωνίστηκε 100 φορές με την Εθνική Νορβηγίας και έπαιξε για τέσσερις σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω καλά και δουλέψαμε μαζί στη Βιντεότον. Έχει επιθετική επιρροή στο παιχνίδι που φυσικά μου ταιριάζει. Είναι ένας προπονητής που ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν ποδοσφαιριστή και στα καλά και στα άσχημα, τον εμψυχώνει και τον βοηθάει. Ο Χένινγκ είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιράνθρωπους που με επηρέασαν πάρα πολύ. Οι άλλοι είναι οι Σάλε Στανόγεβιτς και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς».