Home SPORTS NEWS Τρομακτικός τραυματισμός του Νάνου -Έκλαιγε ο Πέπε – Εξέδωσε ανακοίνωση η Πόρτο

Τρομακτικός τραυματισμός του Νάνου -Έκλαιγε ο Πέπε – Εξέδωσε ανακοίνωση η Πόρτο


Ο μπακ της Πόρτο, Νάνου, είχε σοκαριστικό τραυματισμό στο 85′ του αγώνα με τη Μπελενένσες, χάνοντας αρχικά τις αισθήσεις του. Έκλαιγε ο Πέπε, μπήκε ασθενοφόρο στο γήπεδο, παγωμάρα συμπαικτών και αντιπάλων, διεκόπη για έντεκα λεπτά το ματς.

Στο 85′ του αγώνα Μπελενένσες – Πόρτο για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο μπακ των φιλοξενούμενων Νάνου συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Κρίτσιουκ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των Δράκων από τη Γουινέα Μπισάου έχασε αρχικά τις αισθήσεις του, προκαλώντας παγωμάρα σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο στόπερ της Πόρτο, Πέπε, αφού ζητούσε εσπευσμένα ασθενοφόρο, έβαλε τα κλάματα.

Γιατροί έσπευσαν άμεσα δίπλα στον άτυχο ακραίο αμυντικό και λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ακόμα και ο Κρίτσιουκ με τον οποίο έγινε η σύγκρουση, και ο οποίος έβαλε πάγο στο κεφάλι, ήταν σοκαρισμένος με τον τραυματισμό του Νάνου.

To παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε μετά από έντεκα λεπτά και ολοκληρώθηκε στο 0-0, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά σε αυτό που προηγήθηκε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όταν πια ο Νάνου έφυγε από το γήπεδο με το ασθενοφόρο είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Η Πόρτο, εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για τον άτυχο αμυντικό, αναφέροντας τα εξής: “Ο Νάνου έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, με απώλεια μνήμης. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει συνείδηση και έχει ήδη προσανατολιστεί στο χρόνο και στο χώρο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο S. Francisco Xavier δεν έδειξαν αλλαγές στην κλινική σοβαρότητα. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται στο νοσοκομείο”.

Πηγή: sports24.gr