Home SPORTS NEWS Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ζιντάν! Αλέγκρι, ο εκλεκτός

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ζιντάν! Αλέγκρι, ο εκλεκτός


Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο έχει έρθει σε επαφή με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά έχει συμφωνήσει μαζί του για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι ξανά στον… αέρα εδώ και λίγο καιρό μετά τον αποκλεισμό από την Αλκογιάνο στο κύπελλο Ισπανίας, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο εκνευρισμός της διοίκησης για τον Ζιντάν φαίνεται πως είναι έντονος και έχει ήδη γίνει προεργασία για την αντικατάστασή του.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, υπάρχει ήδη συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους, ο οποίος είναι εκτός πάγκων από το καλοκαίρι του 2019 όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι».

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ο Αλέγκρι φέρεται να απέρριψε πρόταση της Ρόμα, για να αντικαταστήσει εκεί τον Πάουλο Φονσέκα, καθώς υπάρχει η συμφωνία με τους Μαδριλένους.

Εκτιμάται πως αν η Ρεάλ στραβοπατήσει στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ουέσκα, τότε ο Αλέγκρι θα φτιάξει τις βαλίτσες του για την ισπανική πρωτεύουσα.