Home TOP NEWS Εμπιστοσύνη στο ρόστερ, κινήσεις όπου υπήρχε ανάγκη, τώρα προχωράμε δυνατά προς το...

Εμπιστοσύνη στο ρόστερ, κινήσεις όπου υπήρχε ανάγκη, τώρα προχωράμε δυνατά προς το στόχο


Δύο προσθήκες έγιναν στην ομάδα μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αποκτήθηκε ο Σέρβος επιθετικός Μάρκο Τσέποβιτς και ο τερματοφύλακας Κάσπερ Χοράτσκα.

Υπήρχε μόνο μία διαθέσιμη θέση για προσθήκη ξένου η οποία συμπληρώθηκε από τον Τσέποβιτς ο οποίος ήρθε να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας ήρθε για να αντικαταστήσει τον τραυματία Κυριακίδη.

Το δήλωνε συνεχώς ο Χένινγκ Μπεργκ και αυτό που έλεγε ήταν βάσιμο. Ότι δηλαδή έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και ότι θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος καλύτερος τους στο μπάτζετ που έθεσε η διοίκηση.

Αντικειμενικά αν το δει κάποιος, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Τόσο στην άμυνα υπάρχει πλειάδα επιλογών, όσο και στο κέντρο και στη μεσοεπιθετική γραμμή ενώ η έλευση Τσέποβιτς κάνει σίγουρα και τον προπονητή πολύ πιο ήρεμο, έχοντας πλέον στη διάθεση του έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και τον εμπιστεύεται.

Η ομάδα έχει παίκτες πολυθεσίτες, διαθέτει ποιότητα αλλά βάθος για να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Είχαμε γράψει και πριν μέρες ότι θα αποτελούσε έκπληξη αν γινόταν κάτι περισσότερο μεταγραφικά και παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις από αντζέντηδες ήταν πολλές μέσα στο προηγούμενο διάστημα η επιλογή θα ήταν να παραμείνει το ρόστερ ως έχει.

Προχωράμε λοιπόν με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή και πορευόμαστε δυνατά για να κατακτήσουμε την κορυφή.