Home SPORTS NEWS Premier League: Ο Μπέκαμ προστέθηκε στο Hall of Fame

Premier League: Ο Μπέκαμ προστέθηκε στο Hall of Fame


H Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε το 8 μέλος του Hall of Fame της Premier League, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Άγγλος βετεράνος μέσος διαδέχθηκε τους Τιερί Ανρί, Άλαν Σίρερ, Ερίκ Καντονά, Ρόι Κιν, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντένις Μπέργκαμπ και Στίβεν Τζέραρντ που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Η είσοδος του 46χρονου ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι στο Hall of Fame προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία φιλάθλων στην ιστοσελίδα της Premier League, όπου νίκησε “αντιπάλους” όπως οι Τόνι Άνταμς, Σολ Κάμπελ, Άντι Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ, Ματ λε Τίσιερ, Μάικλ Όουεν, Πέτερ Σμάιχελ, Πολ Σκόουλς, Τζον Τέρι, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Πατρίκ Βιεϊρά, Νεμάνια Βίντιτς και Ίαν Ράιτ.

Ο Μπέκαμ μετράει 265 αγώνες στην κατηγορία από το 1994-1995 και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2002-2003, όταν και αποχώρησε με προορισμό τη Ρεάλ. Σε αυτό το διάστημα των 9 σεζόν σκόραρε 62 φορές, μοίρασε 80 ασίστ και πανηγύρισε 6 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή.

“Είναι μεγάλη τιμή να ψηφίζομαι για το Hall of Fame. Η καριέρα μου στην Premier League μου προσέφερε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και είναι προνόμιο να αναγνωρίζομαι με αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που με ψήφισαν”, δήλωσε ο “Μπεκς”.