Home SPORTS NEWS Ζλάταν: Παρηγόρησε τον διαιτητή που ξέσπασε σε κλάματα για την γκάφα του...

Ζλάταν: Παρηγόρησε τον διαιτητή που ξέσπασε σε κλάματα για την γκάφα του στο Μίλαν – Σπέτσια

Ο διαιτητής που απασχόλησε την Ιταλία, λόγω των αποφάσεων του στον αγώνα της Μίλαν με την Σπέτσια, Μάρκο Σέρα, ξέσπασε σε κλάματα μετά το φινάλε και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον παρηγόρησε στα αποδυτήρια.

Την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα γνώρισε η Μίλαν από την Σπέτσια (1-2) του άλλοτε άσου της ΑΕΚΝτανιέλε Βέρντε.


Ωστόσο, τα παράπονα των «ροσονέρι» για την διαιτησία του αγώνα είναι πολλά, καθώς ο Μεσίας σκόραρε στις καθυστερήσεις, όμως η φάση σταμάτησε για φάουλ… υπέρ της Μίλαν. Σα να μην έφτανε αυτό η Σπέτσια κατάφερε να σκοράρει στην εκπνοή του αγώνα και να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Ο Ιταλός ρέφερι είχε μετανιώσει σε μεγάλο βαθμό για την απόφασή του να μην καταλογίσει το γκολ υπέρ των ροσονέρι, με αποτέλεσμα στα αποδυτήρια να ξεσπάσει σε κλάματα. Σύμφωνα μάλιστα με την «Gazzetta dello Sport», ο αστέρας της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έσπευσε να τον παρηγορήσει λέγοντάς του ότι «συμβαίνουν λάθη».

Ο Στέφανο Πιόλι στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε ότι ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του για την απόφασή του να μη μετρήσει το γκολ που πέτυχαν στο 92′. Πάντως, παρά την απολογία του ο Μάρκο Σέρα δεν πρόκειται να γλιτώσει την «βαριά καμπάνα».

Πηγή:Gazzetta.gr