Home SPORTS NEWS Εκτός έδρας ήττες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ όμως ελπίζουν

Εκτός έδρας ήττες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ όμως ελπίζουν


Το πρώτο του παιχνίδι με την Αταλάντα έδωσε ο Ολυμπιακός για τη φάση των «32» του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1. Έτσι στον επαναληπτικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα επιδιώξουν ανατροπή του αποτελέσματος και πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Τικίνιο και η Αταλάντα ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο μέρος με τον Τζιμσίτι.

Μπαρτσελόνα και Νάπολι έμειναν στο 1-1 και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Ιταλίας, ενώ σπουδαία νίκη με σκορ 4-2 σημείωσε στο «Σίγκναλ Ιτούνα Παρκ» η Ρέιντζερς σε βάρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στο Europa League:

Ζενίτ-Μπέτις 2-3
Μπαρτσελόνα-Νάπολι 1-1
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς 2-4
Σερίφ Τιράσπολ-Μπράγκα 2-0
Αταλάντα-Ολυμπιακός 2-1
Λειψία-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-2
Πόρτο-Λάτσιο 2-1
Σεβίλλη-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε επίσης εκτός έδρας με αντίπαλο την Μίτιλαντ και ηττήθηκε με 1-0. Ο Δικέφαλος έχει την ικανότητα και την ποιότητα να ανατρέψει τα δεδομένα στην Τούμπα και αυτός είναι ο στόχος του. Οι «ασπρόμαυροι» αγωνίζονται στο Conference League.

Θυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ στις διοργανώσεις της UEFA. Σε περίπτωση που στα δύο παιχνίδια οι ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, τότε η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία της παράτασης και ακολούθως στα πέναλτι (εάν χρειαστεί).

midiland paok

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στο Conference League:
Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ 1-0
Αϊντχόφεν-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0
Ραπίντ Βιέννης-Φίτεσε 2-1
Φενερμπαχτσέ-Σλάβια Πράγας 2-3
Λέστερ-Ράντερς 4-1
Μαρσέιγ-Καραμπάχ 3-1
Σέλτικ-Μπόντο/Γκλιμτ 1-3
Σπάρτα Πράγας-Παρτιζάν 0-1