Home SPORTS NEWS Champions League: Όλα τα βλέμματα στη μονομαχία της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ

Champions League: Όλα τα βλέμματα στη μονομαχία της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ

Με τα μεγάλα ματς της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ και της Λιλ με την Τσέλσι κλείνουν τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League.


Η ώρα για τα τελευταία εισιτήρια της προημιτελικής φάσης του Champions League έφτασε, αφού το βράδυ της Τετάρτης (16/03) μάθουμε τις δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την οκτάδα.

Το μεγάλο ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο “Juventus Stadium”. Εκεί η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ και όλα είναι ανοικτά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η “Βέκια Σινιόρα” έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στα προημιτελικά, είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από σερί καλών αποτελεσμάτων στη Serie A, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει το “κίτρινο υποβρύχιο”

Την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της επικείμενης φυγής του Ρομάν Αμπράμοβιτς και των οικονομικών ζητημάτων που έχουν προκύψει, θα φιλοξενηθεί από την Λιλ στο “Stade Pierre-Mauroy”. Οι μπλε είναι το φαβορί της αναμέτρησης, έχοντας τον αέρα του 2-0 από τον πρώτο αγώνα και λογικά θα προχωρήσουν στην οκτάδα του θεσμού.

Το πρόγραμμα της ημέρας

22:00 Champions League: Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ
22:00 Champions League: Λιλ – Τσέλσι