Home SPORTS NEWS Τσέλσι: Ξεπέρασε τα 40 εκατ.ευρώ για την αλλαγή προπονητη!

Τσέλσι: Ξεπέρασε τα 40 εκατ.ευρώ για την αλλαγή προπονητη!

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν. Και τα πολλά χρήματα για τις αλλαγές προπονητών συνεχίζουν να ρέουν στην Τσέλσι, η οποία για την απόλυση του Τούχελ και την πρόσληψη του Πότερ διέθεσε περισσότερα από 40 εκατ.ευρώ!

Οι «μπλε» του Λονδίνου από το απόγευμα της Πέμπτης έχουν πλέον νέο προπονητή, αντικαθιστώντας άμεσα τον Τούχελ με τον Γκρέιαμ Πότερ. Ο τελευταίος, εξαργύρωσε την εξαιρετική του παρουσία στην Μπράιτον και την αθόρυβη, αλλά τρομερά αποτελεσματική, δουλειά του, ανεβαίνοντας επίπεδο και κρατώντας πλέον το «τιμόνι» της Τσέλσι στα χέρια του.


Για την απομάκρυνση του Γερμανού κόουτς λίγες ώρες μετά το 1-0 από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, το κλαμπ του Λονδίνου διέθεσε 17 εκατ.ευρώ.

Για την πρόσληψη του Γκρέιαμ Πότερ μαζί και με τα μέλη του επιτελείου του που μετακινήθηκαν από το Amex στο «Στάμφορντ Μπριτζ», οι «μπλε» έδωσαν περί τα 24 εκατ.ευρώ! Στο σύνολο, ξεπεράστηκαν τα 40 εκατομμύρια μόνο και μόνο για την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. Σαν να παραμένει η… αύρα του Ρομάν Αμπράμοβιτς στον σύλλογο…