Home SPORTS NEWS Το Κατάρ επενδύει ένα δισεκατομμύριο λίρες για το 25% της Τότεναμ!

Το Κατάρ επενδύει ένα δισεκατομμύριο λίρες για το 25% της Τότεναμ!

Είναι πολλά τα λεφτά των Καταριανών και η Τότεναμ είναι κοντά στο να δεχθεί την τεράστια οικονομική ενίσχυση.

Το Κατάρ είναι έτοιμο για την είσοδό του στην Premier League, κάτι που σηματοδοτήθηκε από τη συνάντηση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί με τον ισχυρό άνδρα της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι. Οι Καταριανοί εξετάζουν τη φιλόδοξη επένδυση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι πληροφορίες που αποκαλύπτει η Τelegraph προκαλούν ίλιγγο.


Η Qatar Sports Investments εξετάζει την πιθανότητα ενός νέου μειοψηφικού μεριδίου και η προσφορά αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο λίρες για το 25%. Αλλωστε, Κελαϊφί και Λέβι έχουν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που φάνηκε και από την επιλογή των Καταριανών να ασχοληθούν με τους Λονδρέζους. Εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως προσπάθησαν να ρίξουν γέφυρες τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν πέτυχαν κάτι…

Τον περασμένο Οκτώβριο, η QSI αγόρασε το 22% των μετοχών της Μπράγκα έναντι 102 εκατ. ευρώ. Από τότε οι Καταριανοί έχουν θέσει πιο υψηλές φιλοδοξίες, ώστε να ανταγωνιστούν τους Εμιρετιανούς ιδιοκτήτες της Σίτι. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπήρχε ελάχιστο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Premier League, αλλά τώρα φαίνεται ότι η διάθεση έχει αλλάξει.

Πηγή:Gazzetta.gr