Home TOP NEWS Κετσπάια για ΟΜΟΝΟΙΑ…«Είναι για μεγάλα πράγματα»

Κετσπάια για ΟΜΟΝΟΙΑ…«Είναι για μεγάλα πράγματα»


O προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάια ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» και αναφερόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε γι’ αυτήν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ανέφερε… «Πολύ καλή ομάδα σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Έχουν φέρει πολύ καλούς παίκτες. Είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Σε τέτοιο παιχνίδι είναι να μην χάσεις. Είμαι και εγώ ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Είναι πολύ καλή ομάδα. Είπα στους παίκτες μου να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις. Υπάρχει οργάνωση, ηρεμία. Ήρθαν καλοί παίκτες από την αρχή. Και ήρθε και ο κόσμος της πίσω, είναι καλό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στα γήπεδα και να πηγαίνει πίσω χωρίς παρατράγουδα όπως έγινε στο Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ».

Στην ερώτηση γιατί δεν πήρε τον Ουζόχο στην Ανόρθωση είπε τα εξής… «Εγώ είχα ήδη συμφωνήσει με άλλον τερματοφύλακα. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν καλύτερα να πάει αλλού. Είναι πολύ άτυχος. Δεν γίνεται».