Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Είμαστε ικανοποιημενοι από την παρουσία της ομάδας»

Α. Δημητρίου: «Είμαστε ικανοποιημενοι από την παρουσία της ομάδας»


Δηλώσεις στην Cytavision έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Να συγχαρούμε την ομάδα. Πριν το ματς λέγαμε ότι θέλαμε να δούμε χαρακτήρα από τους παίκτες και να βγάζουν προσωπικότητα στο γήπεδο και το είδαμε αν όχι σε όλο το παιχνίδι σε μεγάλα διαστήματα. Μπορεί να τελείωσε 2-1 αλλά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο ούτε και εγώ θυμάμαι πόσες ευκαιρίες και βρεθήκαμε στο 1-1. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους η ομάδα ήταν επηρεασμένη. Στη συνέχεια φτιάξαμε φάσεις και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι. Ωραίο ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στον κόσμο. Τους περιμένουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε περισσότερο κόσμο απ’ ότι είχαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μπορούμε να το καταφέρουμε. Να αρχίσουμε από τώρα να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε το Σάββατο στο γήπεδο».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Βεβαίως, συμφωνούμε. Αυτά φυσικά θα τα πει ο προπονητής. Εμείς είδαμε το παιχνίδι, θα το αξιολογήσουμε. Είδαμε θετικά πολλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Όμως, με τις συνθήκες που ήρθαμε σε αυτή την έδρα που πάντα δυσκολευόμαστε σημασία είχε να κερδίσουμε για να βρούμε τον ενθουσιασμού που είχαμε και χάσαμε μετά τα τελευταία παιχνίδια».