Home TOP NEWS Δημητρίου: «Ο κόσμος μας αξίζει να είναι χαρούμενος!»

Δημητρίου: «Ο κόσμος μας αξίζει να είναι χαρούμενος!»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη θέση μας κάνει χαρούμενους. Όμως ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ως μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτεί σοβαρότητα στη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.Ο κόσμος αξίζει να είναι χαρούμενος και να ετοιμάζεται για ωραίες γιορτές βλέποντας την ομάδα να βγάζει υγεία και δικαιούται να ονειρεύεται  ένα μέλλον όπως το θέλει. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και περισσότερο σε αυτούς που βλέπουν από ψηλά. Οι προκλήσεις στη συνέχεια είναι μεγάλες και για να τις εκπληρώσουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και ακόμη καλύτερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είδαμε κόσμο να περνάει και από το Fan Day, ήταν μία βραδιά υπέροχη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα παιχνίδι που μπορούσε να τελειώσει με μεγάλο σκορ. Στο τέλος βρέθηκε το παιχνίδι στο ένα γκολ. Κάπου εκεί μπορεί να αγχωθείς όμως δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα πήρε τη σημαντική νίκη. Φαίνεται ότι η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικότατη. Έκανε σε κάθε φάση ευκαιρία. Πλουραλισμό στην επίθεση και πολλές ευκαιρίες, δεν κάναμε το 4-1 και λίγο έλειψε να πάθουμε το … καρδιακό».

Για τους στόχους της ομάδας… «Οι στόχοι δεν αναθεωρούνται. Βλέπουμε ότι η ομάδα μπαίνει σε κάθε αγώνα για τη νίκη, κυριαρχεί στο γήπεδο. Δεν είναι ομάδα συντηρητική, θέλει να επιτεθεί. Έχουμε τώρα για λίγες μέρες για ξεκούραση και θα επιστρέψουμε έχοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Για το ταξίδι του Λάρκου και του Ταραπουλούζη στην Τσεχία…«Το ταξίδι έγινε στο πλαίσιο του προγραμματισμού. Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο. Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι έχουν την εμπιστοσύνη εμάς και του κόσμου και δεν θα πρέπει να λαμβάνουμε κάτι ως δεδομένο το οποίο ακούγεται ή γράφεται. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Καλά Χριστούγεννα και καλό νέο έτος».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: