Home TOP NEWS Δημητρίου για τις αλλαγές Μπεργκ, Λέτσιακς και Φαμπιάνο

Δημητρίου για τις αλλαγές Μπεργκ, Λέτσιακς και Φαμπιάνο


Δηλώσεις στη κάμερα της Primetel έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με την Δόξα ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο Εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στον αγώνα ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Νομίζω όλα κύλησαν ιδανικά για εμάς Πήραμε ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μην μας δίνει πρόκριση όμως είμαστε φαβορί. Με καλή διαχείριση λογικά θα περάσουμε. Έγινε επιλογή με μία εντεκάδα με 5 αλλαγές, κάποια παιδιά έπαιξαν μετά από καιρό και έδειξαν ετοιμότητα. Είναι ευχάριστό ότι αυξήθηκαν οι επιλογές με την εμφάνιση του. Έδειξαν ετοιμότητα. Είναι ευχάριστο. Όμορφο το γκολ του Μίκου, εξαιρετική εμφάνιση από τον Κούσουλο με 2 γκολ. Έχουμε θετικά να κρατήσουμε όμως δεν υπάρχει χρόνος. Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντίπαλος μας την Κυριακή μία ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή και χρειάζεται προσοχή Στέλνουμε μήνυμα στον κόσμο μας να είναι την Κυριακή εδώ, να κάνουμε βήμα για υλοποίηση των στόχων μας.

Για Λέτσιακς ενόψει του αγώνα της Κυριακή… «Σίγουρα δεν θα πιέσουμε τον παίκτη. Αν καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα τις επόμενες μέρες θα είναι στην αποστολή  αλλιώς δεν θα μπει. Υπάρχουν οι επιλογές να τον καλύψουν»

Για Φαμπιάνο… «Υπολογίζουμε σε ένα με ενάμιση μήνα από την ημέρα που άρχισε την αποκατάσταση του. Είμαστε σε πλήρη επικοινωνία με το επιτελείο που ανέλαβε την αποκατάσταση του στην Πορτογαλία. Ευχόμαστε σύντομα να είναι πίσω για να αυξηθούν οι επιλογές και εκεί για τον προπονητή».

Βίντεο οι δηλώσεις Δημητρίου: