Home TOP NEWS Στηβ Κωνσταντινίδης: «Τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες θα χρειαστούν οι παίκτες για να βρουν...

Στηβ Κωνσταντινίδης: «Τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες θα χρειαστούν οι παίκτες για να βρουν τα πόδια τους»


Ο προπονητής Στηβ Κωνσταντινίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0.
«Πρέπει να ακούσουμε όλοι τους ειδικούς. Όλοι έχουμε την άποψη μας αλλά δεν είναι η δουλειά μας» είπε αρχικά για την πανδημία και τον περιορισμό.

Για τους ποδοσφαιριστές που είναι στο σπίτι και πόσο καιρό προπονήσεων θα χρειαστούν προτού επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν πρόγραμμα στο σπίτι αλλά δεν είναι το ίδιο. Ότι κάνεις ατομικά είναι καλό, πρέπει να κάνεις κάτι. Τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες θα χρειαστούν για να βρουν τα πόδια τους αλλά έπαιξαν τόσα παιχνίδια προηγουμένως και θα μπορέσουν να βρουν ρυθμό. Το σημαντικό είναι οι παίκτες τώρα δεν μην σταματήσουν τελείως στο σπίτι, να κάνουν γυμναστική και να προσέξουν και την διατροφή για να μην επιστρέψουν με παραπανίσια κιλά».

Για την κατάσταση: «Έχω δύο κόρες στην Αγγλία και ανησυχώ. Άργησαν αλλά πλέον εκεί το πήραν σοβαρά. Το μήνυμα μου είναι να μείνουμε όλοι σπίτι, θα περάσει και αυτό. Υπάρχουν πράγματα να κάνεις στο σπίτι, εγώ καθάρισα την σοφίτα, σκάλισα τον κήπο, καθάρισα το σπίτι».

Πως περιμένεις να είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο εφόσον περάσει όλο αυτό; «Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε λογικά. Το οικονομικό θα είναι πρόβλημα που είναι πρόβλημα έτσι και αλλιώς αλλά θα είναι μια ευκαιρία για τις ομάδες να μειώσουν τους μισθούς».