Home TOP NEWS Χαρίτου: «Δύσκολο να κρατήσεις τη δυάδα Φαμπιάνο-Ουζόχο, και ο Παναγή αξιόπιστη...

Χαρίτου: «Δύσκολο να κρατήσεις τη δυάδα Φαμπιάνο-Ουζόχο, και ο Παναγή αξιόπιστη λύση»


Στο Sports 1 και την εκπομπή «12 και γκολ» με τον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/5), ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Χαρίτου, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και τις τοποθετήσεις του Νεόφυτου Λάρκου.

Αρχικά υποστήριξε πως ό,τι κέρδισε η Ομόνοια, το έκανε μέσω… αγωνιστικού χώρου, συμφωνώντας με τον Λάρκου: «Είναι η ουσία. Η Ομόνοια ήταν στην πρώτη θέση, έδειξε σταθερότητα. Είχε κάνει και τα λάθη της, αλλά ήταν πιο σταθερή και είχε τον καλύτερο απολογισμό. Έστω και στις λεπτομέρειες ήταν πρώτη. Θα ήθελα να μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους μετά από αρκετό καιρό».

«Είμαι διχασμένος σχετικά με το αν πρέπει να απονεμηθεί ο τίτλος ή όχι. Η ιστορία θα γραφόταν με την Ομόνοια πρωταθλήτρια, αλλά μέσα σου θα ένιωθες πως δεν το κέρδισες στο γήπεδο σε ολόκληρο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, είχε τις περισσότερες ελπίδες η ομάδα. Είχε τον κόσμο μαζί της και τον ενθουσιασμό. Το ΓΣΠ θα ζούσε μεγάλες στιγμές. Θα έσπαζε και το ρεκόρ των φιλάθλων. Σημασία έχει πως τα δεδομένα επέβαλαν να σταματήσει το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Σχετικά με τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Φρανσίς Ουζόχο: «Ευχής έργο θα ήταν να έμεναν και οι δύο. Έδειξαν πως είναι σπουδαίοι τερματοφύλακες. Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια τέτοια δυάδα γιατί πρέπει να παίζουν. Ο Παναγή είναι επίσης μια αξιόπιστη λύση. Πιστεύω ο Φαμπιάνο θα ήταν πιο καλή επιλογή για να παραμείνει. Ο Φαμπιάνο είναι έμπειρος τερματοφύλακας, αυτό έδειξε. Θεωρώ η εμπειρία και η ηλικία του είναι ιδανική για τερματοφύλακα».

Για την πολιτική της διοίκησης της Ομόνοιας και ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας ο Σταύρος Παπασταύρου, είπε: «Δείχνει ότι μπορεί να επανέλθει στην κορυφή. Λειτουργεί άψογα και με πλήρη επαγγελματισμό η ομάδα. Η ομάδα έχει διεκδικητικότητα και φωνή. Αυτό ζητά και ο κόσμος».

https://www.facebook.com/radio1sports/videos/571471377130471/