Home TOP NEWS Γκόμες: “Θα προτιμούσα να πεινάσω παρά να πουλήσω παιχνίδι…”

Γκόμες: “Θα προτιμούσα να πεινάσω παρά να πουλήσω παιχνίδι…”


Ένα ηχητικό ντοκουμέντο στα μέσα Ενημέρωση στο οποίο συνομιλούν ο προπονητής της Άβες και ο Πρόεδρος της ομάδας στάθηκε η αφορμή για να ανάψει “φωτιές” στην Πορτογαλία και στο ποδόσφαιρο της για εμπλοκή ομάδας και συγκεκριμένα της Άβες σε προσυννενοημένα παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

Γι αυτό το θέμα η Πορτογαλική ιστοσελίδα bancada.pt είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βίτορ Γκόμες ο οποίος ήταν στο ρόστερ του Πορτογαλικού συλλόγου την περασμένη σεζόν και του ζήτησαν να σχολιάσει αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψη του ή κάτι το μεμπτό.

Στην αρχική του τοποθετήση ο Γκόμες ήταν έντονος διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι είχε εμπλοκή σε στημένο αγώνα, «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι θα προτιμούσα να πεινάσω παρά να πουλήσω παιχνίδι. Ότι λένε για αυτό το θέμα είναι εντελώς ψέμα»

Επίσης ο Γκόμες πρόσθεσε ότι, «Παλεύαμε για να μην πέσουμε κατηγορία. Από τότε που έφτασε ο κύριος Αουγκούστο Ινάσιο (προπονητής) αγωνιζόμασταν μέχρι το τέλος για να γλυτώσουμε τον υποβιβασμό. Δεν θα είχε νόημα να πουλάμε παιχνίδια για να μην κερδίσει η Άβες».