Home TOP NEWS Παίζει πιο έντονα του Φαμπιάνο για να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Παίζει πιο έντονα του Φαμπιάνο για να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Οι διεργασίες στο “τριφύλλι” για τον προγραμματίσμο και την ενίσχυση για τη νέα σεζόν είναι στο “κόκκινο” και το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό όσον αφορά τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, στις ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και την διεκπαιρέωση κάποιων εκκρεμοτήτων.

Το κομμάτι το οποίο “καίει” αρκετά στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεταξύ άλλων κι αυτό με τους τερματοφύλακες. Στο ρόστερ του “τριφυλλιού” αυτή την στιγμή υπάρχουν πέντε πρωτοκλασάτοι τερματοφύλακες και αναφερόμαστε στους Ουζόχο (δανεικός από Λα Κορούνια), Φαμπιάνο, Παντίλιμον (δανεικός από Νότιγχαμ Φόρεστ), Κωνσταντίνο Παναγή και το νεαρό Χαράλαμπο Κυριακίδη.

Ο Παντίλιμον αναμένεται ότι θα κουνήσει μαντήλι από το “Ηλίας Πούλλος” αφού τελειώνει ο δανεισμός του και θα επιστρέψει πίσω στην Αγγλία, ενώ δύσκολη μοιάζει και η περίπτωση του Ουζόχο αφού ο δανεισμός του τελειώνει και στην μέση είναι και η ομάδα του στην Ισπανία Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Επίσης να σημειώσουμε ότι όσον αφορά για το Νιγηριανό τερματοφύλακα της ομάδας μας, στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων που ασχολούνται με τα θέματα προγραμματισμού έχουν και τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε ο Ουζόχο και ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στο αν θα προσπαθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ζητήσει την ανανέωση του δανεισμού του από τον Ισπανικό σύλλογο.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Βραζιλιάνος κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φαμπιάνο Ριμπέιρο μοιάζει ως επικρατέστερος στο να παραμείνει στο “τριφύλλι” και να υπερασπίζεται τα δίχτυα του και μαζί με τους Κωνσταντίνο Παναγή (όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του) και τον Χαράλαμπο Κυριακίδη να αποτελέσουν την τριπλέτα για τον άσσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη νέα σεζόν.