Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Σταύρου Παπασταύρου για την στάση της Ανόρθωσης

Οι τοποθετήσεις του Σταύρου Παπασταύρου για την στάση της Ανόρθωσης

 


Ο Σταύρος Παπασταύρου ανάμεσα στα “καυτά” θέματα που μίλησε στην CableNet κλήθηκε να σχολιάσει και για την στάση της Ανόρθωσης το τελεύταιο διάστημα, για την κριτική της, την πρόταση για τα μπαράζ αλλά και για το γεγονός ότι απειλεί να κινηθεί νομικά.

Οι τοποθετήσεις του Προέδρου της ομάδας μας:

Από την πλευρά της η ΑΝόρθωση αμφισβητεί το κριτήριο αυτό διότι όπως λέει δεν έοχυν ολοκληρωθεί οι αγώνες και θα κινηθεί νομικά…«Είναι δικαίωμα της Ανόρθωσης να κάνει ότι νομίζει και να πάνε όπου θέλουν να βρουν το δίκαιο τους. Παίξαμε τα παιχνίδια μας, ολοκληρώσαμε τους δύο γύρους, ναι δεν τελείωσαν όλα τα παιχνίδια όμως παίξαμε με όλες τις ομάδες δύο φορές. Στα παιχνίδια μας με την Ανόρθωση έχουμε υπεροχή, καταλαβαίνω την Ανόρθωση και το είπα στον κ. Χαμπουλλά όμως στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Του καταλαβαίνω αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που δεν αναγνωρίζεται αυτό»

Για την πρόταση για αγώνα μπαράζ της ΑΝόρθωσης… «Δεν ήταν πρόταση που άξιζε να την σκεφτούμε. Αν μπορούσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και να αναγκάοσυμε τους παίκτες μας να συνεχίσουν προπονήσεις για ένα παιχνίδι με όλους τους κινδύνους που υπάροχυν στην Κύπρο. Αν ήταν να παίξουμε ένα παιχνίδι γιατί να μην τα παίξουμε όλα»

Για την κριτική της Ανόρθωσης και την αναφορά σε τιμοκαταλόγους… «Αυτές οι κατηγορίες είναι ξεκάρφωτες. Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε. Τα τελευτία δύο χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο. Η μοναδική ευκαιρία που είχα την δυνατότητα να μιλήσω με άλλους προέδρους ήταν το τελευταίο δίμηνο μέσω skype οπόταν τα υπονοούμενα τους δεν τα καταλαβαίνω, τι θέλουν να πουν. ΓΙα το θέμα των προβλημάτων του ποδοσφαίρου μας δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάροχυν πολλά που μπορούμε να πούμε. Εμείς ως ΟΜΟΝΟΙΑ δεν λάβαμε μέρος σε ότιδήποτε παράνομο ή κατι το οποίο δεν ήταν δίκαιο»