Home TOP NEWS “Δεν ήταν καινούργιοι οι όροι εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε από εκεί που...

“Δεν ήταν καινούργιοι οι όροι εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε”


Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Σταύρος Παπασταύρου σχολίασε και για τους όρους που έθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ για να να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όσον αφορά του ξένους διαιτητές.

Οι τοποθετήσεις:

Οι όροι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ξένους διαιτητές και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αν ξαναρχιζε: «Δεν ήταν καινούργιοι οι όροι όμως εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Ερχονταν ξένοι και θέλαμε να συνεχίσουν να έρχονται. Δεν ήταν κάτι παράλογο και δεν ήταν κάτι που θα βοηθούσε μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό ήταν που θέλαμε»

Αν δεν επέτρεπαν οι καταστάσεις να έρθουν οι ξένοι; «Είχαμε πει να φέρει η ΚΟΠ 4 διαιτητές για δύο μήνες, να κάτσουν για 14 μέρες στην Κύπρο και να αρχίσουν να διαιτητεύουν μέχρι το τέλος για να τλεειώσει το πρωτάθλημα»

Ο όρος για να τελειώσει πάση θυσία το πρωτάθλημα. Σκεφτήκατε ότι θα μεθοδευόταν κάτι αρνητικό για την ομάδα σας; «Δεν ήταν αυτός ο λόγος. Εμείς θέλαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα για να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι αυτό και να προσπαθήσουν αργότερα κάποιοι να επωφεληθούν. Ο πιο μεγάλος κίνδυνος ήταν όταν θα έπρεπε οι παίκτες να κάνουν τα τεστ, αν κάποιος παίκτης ήταν θετικός να έμπαινε αυτός σε καραντίνα και οι υπόλοιποι να συνεχίσουν. Αυτός ήταν ο όρος μας. Θα ήταν άδικο για την ΟΜΟΝΟΙΑ»