Home TOP NEWS Η «ιντριγκαδόρικη» περίπτωση Ουζόχο και τα δημοσιεύματα…

Η «ιντριγκαδόρικη» περίπτωση Ουζόχο και τα δημοσιεύματα…


Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φαμπιάνο, έναν τερματοφύλακα πολύ υψηλών προδιαγραφών, δίνει την άνεση χρόνου στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία περιμένει για να κάνει την κίνηση της για να κρατήσει τον Ουζόχο.

Τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει η φημολογία πως ο Νιγηριανός έχει συμφωνήσει προφορικά με το Αποέλ και λέγεται πως επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο εκεί την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Αυτό που ξενίζει είναι η άνεση με την οποία διαρρέει αυτή η πληροφορία χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στη συμφωνία μεταξύ των προέδρων (είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα επικαλεστούν την περίπτωση Παπουλή για να δικαιολογήσουν) ενώ διαβάσαμε επίσης ότι ο Ουζόχο έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματεύεται με όποια ομάδα θέλει, παρά το γεγονός ότι διατηρεί άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Λα Κορούνια.

Δηλαδή αγαπητέ αθλητικογράφε, αν ο Εφραίμ ή ο Νικόλας Ιωάννου ή ο Τάμαρι, διαπραγματεύονταν συμβόλαιο με άλλη ομάδα σήμερα, θα έλεγες το ίδιο; Ότι δηλαδή είναι θεμιτό ένας παίκτης που δεσμέυεται με μία ομάδα και για το μέλλον, να συζητά συμβόλαιο με μία άλλη εν αγνοία της ομάδας με την οποία διατηρεί συμβατικές υποχρεώσεις.

Όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι μάλλον πλήττει το Αποέλ, το οποίο ουδέποτε διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό.

Το τι θέλει να κάνει ο Ουζόχο και το τι θα αποφασίσει η ακέφαλη,  στην παρούσα φάση, διοικητικά Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα τα δείξει ο χρόνος. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αυτό που λέγεται είναι πως τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν.

Για την ώρα πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να περιμένει, η επιθυμία να κρατήσει τον Ουζόχο εκφράστηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τον Παπασταύρου και αν υπάρξει έδαφος για να παραχωρηθεί εκ νέου από την Λα Κορούνια τότε η ομάδα προγραμματισμού θα μπει σε βάθος στις διαπραγματεύσεις.