Home TOP NEWS Τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Κίκο και η λογική της απόκτησης του

Τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Κίκο και η λογική της απόκτησης του


Η διαφαινόμενη μεταγραφή Κίκο στην ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενη. Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικος, εκεί δηλαδή που αγωνίζεται ο Λέτσιακς, ενώ παίρνει και θέση ξένου στο ρόστερ ίσως και να δημιούργησε απορία για τη λόγικη αυτής της κίνησης.

Κι όμως, τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον Πορτογάλο είναι ικανά να προσδώσουν το κάτι διαφορετικό στο αριστερό άκρο.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πάρα πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είναι ταχύτατος ενώ έχει και την ικανότητα να διεμβολίζει τις αντίπαλες άμυνες με προσωπικές ενέργειες.

Η κύρια θέση στην οποία αγωνίζεται είναι μεν το αριστερό άκρο της άμυνας ωστόσο αυτά τα στοιχεία που διαθέτει του δίνουν την δυνατότητα να παίξει και λίγο πιο μπροστά. Είναι ποδοσφαιριστής που του αρέσει να επιτίθεται και σίγουρα μπορεί να συνυπάρξει στο γήπεδο με τον Λέτσιακς.

Το δίδυμο Λέτσιακς – Κίκο μας θυμίζει λίγο την συνύπαρξη στο παρελθόν στο ρόστερ των Σπούγκιν – Ντάβινσον με τον Λάρκου προπονητή. Δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που έδιναν στον κόουτς μεγάλη ευελιξία.

H κίνηση Κίκο εμπίπτει σε αυτές τις περιπτώσεις, για τις οποίες έκανε αναφορά ο Νεόφυτος Λάρκου, που προσδίδουν ποιοτικό βάθος στην ομάδα. Με τις ικανότητες του πάντως ο Πορτογάλος σίγουρα μπορεί και στο υψηλό επιπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να διεκδικεί θέση στην εντεκάδα.