Home TOP NEWS Μάριος Χαραλάμπους:«Ο κόσμος του Απόλλωνα αγάπησε και σέβεται τον Παπουλή… άξια πρώτη...

Μάριος Χαραλάμπους:«Ο κόσμος του Απόλλωνα αγάπησε και σέβεται τον Παπουλή… άξια πρώτη η ΟΜΟΝΟΙΑ»


Μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό  Sports 1 ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φώτη Παπουλή αλλά και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε…

Είπε για Παπουλή: «Έχει δώσει τα πάντα στον Απόλλωνα. Χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση λόγω της ηλικίας του. Είναι επαγγελματίας, δικαιούται να πράξει ο ίδιος. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος του Απόλλωνα τον αγάπησε και θα τον σέβεται, δεν θα αλλάξει κάτι. Και στο παρελθόν είχαμε τέτοιες μετακινήσεις»

Για το πρωτάθλημα… «Χαίρομαι για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ανόρθωση. Έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουν εμπιστοσύνη στον Τιμούρ για τον αντικαταστάτη του Ράγιος. Η Ανόρθωση δίκαια βρισκόταν στην κορυφή. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπει για τα καλά στον πρωταθλητισμό. Άξια ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση. Δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες. Θα κρατήσει τον κορμό της και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Το Αποέλ επιβάλλεται να είναι εκεί και θα είναι. Αποτελεί ερωτηματικό η ΑΕΚ. Η ΑΕΛ δεν πιστεύω ότι θα έχουν στο μυαλό τους το πρωτάθλημα. Θα είναι ότι καλύτερο η Ευρώπη»