Home TOP NEWS Η τοποθέτηση της Primetel για την συνεργάσια των τριών τηλεοπτικών πλατφόρμων

Η τοποθέτηση της Primetel για την συνεργάσια των τριών τηλεοπτικών πλατφόρμων


O διευυντής πώλησεων της Primetel, Βασίλης Νικολαΐδης μίλησε στον Super Sport Fm (104.0) σχολιάζοντας με την σειρά του την συνεργασία με τις υπόλοιπες πλατφόρμες για προβολή όλων των αγώνων.

Οι δηλώσεις:

«Η Primetel πήρε παλιότερα κάποιες πρωτοβουλίες, δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες. Πέρσι ήταν ένα καλό βήμα αυτό που κάναμε με την Cablenet και πλέον ήρθε και η Cyta για να ολοκληρωθεί όλο αυτό» είπε αρχικά.

Θα είναι στο πακέτο και τα Ευρωπαϊκά των ομάδων μας; «Τα πάντα παντού. Είναι ευκαιρία όχι μόνο γι’ αυτούς που είχαν συνδρομή αλλά και για τους άλλους που φοβόντουσαν ο υψηλό κόστος να προχωρήσουν με κάποια πλατφόρμα. Ήταν και θέματα γραμμών, να βάλεις κι’ άλλο κουτί και πολλά άλλα».

Περιμένετε μεγαλύτερη διείσδυση στο κοινό σαν Primetel; «Το στοίχημα είναι να βάλει ο περισσότερος κόσμος συνδρομή. Ευνοεί και η κατάσταση που δεν μπορούν να βγαίνουν τόσο πολύ έξω έτσι θα έχουν δικαίωμα στην τηλεθέαση».

Είναι και ένας στόχος για πάταξη της πειρατείας; «Το κυριότερο μέλημα είναι ότι θα έχει κάποιος την δυνατότητα εύκολα να δει ποδόσφαιρο. Δεν ανακοινώσαμε τα πακέτα, θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες».

Πότε θα ανακοινώσετε τα πακέτα σας; «Σήμερα έπεσαν οι υπογραφές και έπιασαν δουλειά τα εμπορικά τμήματα για να προωθήσουν».