Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης : «Τα σημαντικά λάθη της διαιτησίας, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη»

Μάριος Αργυρίδης : «Τα σημαντικά λάθη της διαιτησίας, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη»


Μίλησε στο ραδιόφωνο «Active» και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ο υποψήφιος για την προεδρία του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Αργυρίδης, και αναφέρθηκε στη διαιτησία. Ερωτήθηκε για την αλλαγή του διαιτητή στο αυριανό φιλικό της ομάδας μας με τον Εθνικό ενώ σχολίασε το γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

«Το θέμα της διαιτησίας στην Κύπρο συζητείται για χρόνια, πρέπει κάποια φάση να βρεθεί λύση για να μη δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις. Είναι μεγάλο θέμα και θέλει κατανόηση από όλους, αλλά πρέπει να λυθεί σωστά. Δεν πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη και να θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα.

Πρέπει να τα λύσουμε με σωστούς τρόπους. Δε λέω πως πρέπει όλοι να λένε αυτούς που δεν θέλουν να τους διαιτητεύουν και να προχωράμε, όμως όταν είναι σημαντικά λάθη που γίνονται σε βάρος μιας ομάδας, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Δεν είναι θέμα να διαιτητεύουν αυτοί που μας βολεύουν και εννοώ όλες τις ομάδες, αλλά να διορθωθεί η κατάσταση και να φύγουν τα ερωτηματικά. Πρέπει να δούμε γιατί οι ομάδες κάνουν αυτά τα παράπονα και να τα λύσουμε τελεσίδικα, όχι με μπαλωματικές λύσεις».