Home TOP NEWS Τεστάρει την ετοιμότητα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Τεστάρει την ετοιμότητα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς


Μία εβδομάδα πριν από τον επαναληπτικό αγώνα με την Γουλβς στην Αγγλία, ο Πέδρο Μάρτινς θα έχει τη δυνατότητα να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του στο φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

To σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδα sport-fm.gr:

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γουλβς, στη ρεβάνς του 1-1 του Φαλήρου (από τον περασμένο Μάρτιο) και πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα αντιμετωπίσουν (19:00) την ΟMONOIA στου Ρέντη, ώστε να μην… σκουριάσουν. Αφού δεν έγινε ποτέ ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο οποίος μεταφέρθηκε για τις 30 Αυγούστου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο «ζεστούς» τους παίκτες του και να τεστάρει την ετοιμότητά τους και γι’ αυτό οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τους Κύπριους. Που έχουν στο δυναμικό τους τον Ματ Ντάρμπισιρ, που δείχνει ανυπόμονος να επιστρέψει στου Ρέντη έπειτα από 10 χρόνια.

Το πρωτάθλημα της Κύπρου ολοκληρώθηκε απότομα φέτος λόγω του κορωνοϊού και βρήκε το «τριφύλλι» στην πρώτη θέση μαζί με την Ανόρθωση, αλλά να υπερτερεί της «κυρίας» στην ισοβαθμία. Τίτλο δεν κατέκτησε, αλλά εξασφάλισε εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.