Home TOP NEWS Έτσι κινήθηκε μεταγραφικά η Αραράτ το καλοκαίρι και τον προηγούμενο χειμώνα

Έτσι κινήθηκε μεταγραφικά η Αραράτ το καλοκαίρι και τον προηγούμενο χειμώνα


Σχεδόν ίδια ομάδα με αυτή που ολοκλήρωσε τη σεζόν πριν από 3 εβδομάδες θα είναι η Αραράτ. Κράτησε σχεδόν ολόκληρο το βασικό της κορμό και πρόσθεσε 3 ποδοδσφαιριστές πρόσφατα. Πριν από 4 μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού Νταβίντ Ουμάνες τον οποίο πήρε από την Ρουμανική Ακαντέμικα Κλινκένι, στις 25 Ιουλίου ενέταξε στο δυναμικό της τον 24χρονο Αρμένιο μέσο Σαργκίς Σαχινιάν από την Λόρι Βανάτζορ Αρμενίας ενώ πήρε και τον 27χρονο Βραζιλιάνο αριστερό Μπακ Αλεμάο από την Πορτογαλική Ολιβεϊρένσε.

Στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Αραράτ κινήθηκε πολύ δυναμικά βάζοντας στο ρόστερ της τον 34χρονο Γάλλο επιθετικό Γιοάν Γκουφράν ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα για μερικούς μήνες μένοντας ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Τουρκική Γκοζντέπε. Στέφθηκε πρωταθλητής Γαλλίας με την Μπορντό ενώ πέρασε για μία τετραετία από την Νιούκασλ.

Πήρε τον 26χρονο Ουκρανό αμυντικό Σεργκέι Βακουλένκο από την Καρπάτι Λβιβ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανήκε για χρόνια στο δυναμικό της Σαχτάρ Ντόνεσκ και παραχωρείτο δανεικός σε ομάδες της Ουκρανίας.

Σημαντική ήταν και η μεταγραφή του Νιγηριανού επιθετικού Γιουσούφ Ολαϊτάν Οτουμπάτζιο από την Λασκ Λιντζ. Είχε παρελθόν στην Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ ενώ πέρασε και από την Ατλέτικο Μαδρίτης.