Home TOP NEWS Η Ντρίτα ζητά αναβολή του Λέγκια-Λίνφιλντ

Η Ντρίτα ζητά αναβολή του Λέγκια-Λίνφιλντ


Αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την ανατροπή της απόφασης αποκλεισμού της από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πρωταθλήτρια Κοσόβου Ντρίτα.

Σημερινά δημοσιεύματα στο Κόσσοβο, αναφέρουν ότι η Ντρίτα ζήτησε με επίσημο αίτημα της στην ΟΥΕΦΑ, όπως αναβληθεί ο αγώνας Λέγκια-Λίνφιλντ καθώς στο Κόσοβο θεωρούν ότι εκκρεμεί ακόμη το παιχνίδι τους με την Λίνφιλντ.

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Διευθυντής της Ντρίτα Feti Murseli ανέφερε: «Η μόνη απαίτηση είναι να διεξαχθεί ο αγώνας. Έχουμε αδικηθεί. Η απόφαση ήταν αντικανονική. Είμαστε κατεστραμμένοι.Το πρώτο μας αίτημα ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας μετά από τρεις ημέρες, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Στο δεύτερο αίτημα ζητήσαμε να παίξουμε τον αγώνα με τους έφηβους μας, κάτι που επίσης απορρίφθηκε. Χθες κάναμε ένα αίτημα να αναβληθεί η συνάντηση μεταξύ Legia και Linfield. Τώρα περιμένουμε».

Θυμίζουμε πως η Ντρίτα αποκλείστηκε από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν τήρησε κατά γράμμα τα πρωτόκολλα όταν βρέθηκαν δύο παίκτες της θετικοί στον κορωνοϊό, έτσι η ΟΥΕΦΑ έδωσε το παιχνίδι στους Βορειο-Ιρλανδούς.

Πάντως ο αγώνας της Λέγκια με την Λίνφιλντ έχει οριστεί για αύριο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί κανονικά.

Μέσα από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει και η επόμενη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.