Home TOP NEWS Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την OJO

Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την OJO


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το μεσημέρι της Δευτέρας (17/8) με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με την OJO Sun&glasses (δείτε εδώ).

Λίγο αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ με βίντεο μέσα από τα ΜΚΔ έκανε και την παρουσιάση της χορηγικής συνεργασίας με την OJO, ενώ στο βίντεο φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του ιδρυτή της εν λόγω εταρείας, Νίκο Μεσολογγίτη.

Οι δηλώσεις:

Για την OJO: «Είμαστε σήμερα σε ένα από τα 35 καταστήματα της OJO για να ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας με την ΟΜΟΝΟΙΑ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021. Η OJO sun&glasses ιδρύθηκε το 2011 με απώτερο σκοπό το δικαίωμα στην όραση σε όλους. Η OJO προσφέρει ποιοτικά γυαλιά σε ιδανικές τιμές και πάντοτε 1+1 δωρεάν. Η OJO είναι 100% Κυπριακή εταιρεία με καταστήματα στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Μάλτα, στον Λίβανο, στην Σαουδική Αραβία και στη Νότιο Αφρική, εργοδοτώντας πέραν των 300 ατόμων, είτε έμμεσα, είτε άμεσα».

Για την συνεργασία με ΟΜΟΝΟΙΑ: «Ευχόμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλή επιτυχία στα αστέρια  αλλά και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η OJO θα ανακοινώσουν  διάφορες σημαντικότατες εκπλήξεις  όχι μόνο για το φίλαθλο κοινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά για όλους».

Το βίντεο: