Home TOP NEWS Πρεμιέρα και για τη Λέγκια απόψε στο πρωτάθλημα

Πρεμιέρα και για τη Λέγκια απόψε στο πρωτάθλημα


Πρώτο επίσημο εγχώριο παιχνίδι απόψε για τους πρωταθλητές Πολωνίας οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Ρακόβ έτσι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν σε ακόμα ένα ματς πριν την μεταξύ μας αναμέτρηση.

Χθες ο προπονητής της Λέγκια παρέθεσε διάσκεψη για τον αγώνα, ο οποίος αρχίζει στις 9 το βράδυ και έδωσε κάποια νέα τα οποία αφορούν στα αγωνιστικά της ομάδας του.

Το ρεπορτάζ του goalnews:

Καταρχάς χαρακτήρισε ανυπόστατες φήμες τα περί μετεγγραφής του Μιχάου Καρμπόβνικ. Ο 19χρονος αριστερός μπακ που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο της Νάπολι. Ο τεχνικός της Λέγκια διέψευσε τις σχετικές αναφορές.

Όσον αφορά τον Ράφα Λόπες (πρώην ποδοσφαιριστής Ομόνοιας) είπε ότι προπονείται ατομικά και δεν θα είναι διαθέσιμος, όμως από Δευτέρας θα αρχίσει προπονήσεις. «Δεν θα ρισκάρουμε και προτιμώ ο Ράφα να είναι στη διάθεσή μας μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων», ήταν η σχετική τοποθέτηση και ουσιαστικά αποκάλυψε ότι δεν θα είναι στην αποστολή ούτε στο ματς με την Ομόνοια.

Αναφορικά με τον Χοσέ Καντέ, ο οποίος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της Λέγκια στο ματς με την Λίνφιλντ Ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς σημείωσε πως αν και θα ήθελε να τον έχει βασικό δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξει ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και θα χειριστούν με προσοχή την περίπτωσή του, ώστε να μην υπάρξει υποτροπή.