Home TOP NEWS Τα δεδομένα με το ρόστερ του Ολυμπιακού – Ποιοι αποχώρησαν και ποιοι...

Τα δεδομένα με το ρόστερ του Ολυμπιακού – Ποιοι αποχώρησαν και ποιοι αποκτήθηκαν


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμαθε τον αντίπαλο της για τα πλεί – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα. Οι “πράσινοι” αν βρεθούν τελικά στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμέτρησεις τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ποια τα δεδομένα με τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές στους “ερυθρόλευκους”;

Ποιοι αποχώρησαν:

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πειραιώς, Πέδρο Μαρτίνς είδε να αποχωρούν από το ρόστερ της ομάδας του τον Κωνσταντίνο Τσιμικά ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ.

Επίσης από την ομάδα του Πειραιά έφυγε ο Ομάρ Ελαμπντελαούι,ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρει και ο Γκιγιέρμε.

Ο κεντρικός αμυντικός των “ερυθρολεύκων”, Σεμέδο είναι κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον Πορτογάλο μπακ να είναι έτοιμος να επαναπατριστεί, παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά αποτέλει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος του οποίου έληξε το συμβόλαιο του και αποχώρησε.

Ποιοι αποκτήθηκαν:

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς τις προηγούμενες μέρες απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον επιθετικό Αχμέντ Χασάν, τον κίπερ Κρίστινσον. Στους “ερυθρόλευκους” επέστρεψε ο  αριστερός μπακ Χοσέ Χολέμπας.

Επίσης η ομάδα του Ολυμπιακού απέκτησε τον πολύπειρο δεξί μπακ Ραφίνια ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο χαφ, Πεπέ της Γκιμαράες, ενώ είναι σε συζητήσεις με τον Γκάρι Ροντρίγκες για να τον πείσουν να έρθει στο “Γ. Καραϊσκάκης”.