Home TOP NEWS Λούφτνερ: “Η είσοδος στους ομίλους είναι ιστορική επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Λούφτνερ: “Η είσοδος στους ομίλους είναι ιστορική επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Πέραν από τον Λέτσιακς στην Tσέχικη ιστοσελίδα domazlicky παραχώρησε δηλώσεις και ο άλλος Τσέχος αμυντικός της ομάδας μας, ο Μίκαελ Λούφτνερ. Ο Λούφντερ αναφέρθηκε στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά και για την προοπτική να επιστρέψει στην Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις θερμοκρασίες στην Κύπρο: “Το καλοκαίρι από την ζέστη και το πόσο πολύ ιδρώνουμε χρειάζεται να αλλάξουμε δύο μπλουζάκια κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τον αγώνα”.

Για το αν θα ξεκουραστούν στην διακοπή: “Ναι θα ξεκουραστούμε. Επιπλέον η ΕΘνική Τσεχίας έπαιξε εδώ στην Κύπρο αλλά κανείς δεν μας κάλεσε, φαίνεται ότι δεν είμαστε και τόσο ορατοί.”

Για την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την πορεία στους τρεις προκριματικούς του Γιουρόπα Λιγκ: “Είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω. Η προόδος στην Ευρώπη είναι μεγάλη και επίσης είναι ιστορική επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επιπλέον πιστεύουμε ότι οι διαιτητές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς μας είχαν καταστρέψει”.

Και τόνισε: “Ναι, χάρη στον διαιτητή, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον πρώτο αγώνα και δεν το γυρίσαμε στο ΓΣΠ. Ταυτόχρονα, το φάουλ απλά δεν ήταν”.

Για το βίντεο που δεν είδε ο διαιτητής: “Κανείς δεν κατάλαβε εδώ. Ο Λέτσιακς πιάστηκε από το χέρι για να πάει στην άμυνα, να γλιστρήσει και μετά να πέσει στην μπάλα και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι; Αυτό είναι απλώς μια κοροϊδία που δεν έχει καμία σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο”.

Για την φάση που έγινε με την Σλάβια Πράγας κι αν την είδε: “Σαφώς. Μάλιστα είχα  γράψει μια ανάρτηση στα ΜΚΔ αλλά δεν την συνέχισα… Εάν το έγραφα, θα τιμωρούμουν”.

Και πρόσθεσε ο Λούφτνερ:“Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι η καταστροφή του ονείρου των παικτών, των υπαλλήλων, των οπαδών. Το θέλουμε αυτό; Μην αφήσετε κανέναν να μου πει ότι είναι από τους κανόνες. Ακόμα κι αν ήταν, δεν παρατηρούνται ποτέ”.

“Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω συζήτηση σχετικά με τους διαιτητές. Επίσης επειδή εξαρτάται από το αν κάνει λάθος μόνο κατά λάθος ή εκ προθέσεως. Νομίζω ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, όταν αυτή είναι η πρόθεση. Απλώς το νιώθεις. Τότε, φυσικά, είναι δύσκολο να το δεκτείς”.

Αν είναι σε επαφές με άλλους Τσέχους που αγωνίζονται στην Κύπρο: “Έχω ήδη αναφέρει τoν Λέτσιακς, είναι υπέροχος. Πριν να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν τον ήξερα καθόλου. Τον έχω ήδη προσκαλέσει στο μελλοντικό γάμο μου. Τα κορίτσια βγαίνουν επίσης – αν δεν είμαστε στο σπίτι λόγω των αγώνων, η αρραβωνιαστικιά μου πηγαίνει να δει τη γυναίκα και τα παιδιά του Λέτσιακς”.

Για του Χούσμπάουερ που αγωνίστηκαν μαζί στην Σλάβια Πράγας: “Ναι, μιλάω μαζί του μερικές φορές, έχουμε μια συνομιλία”.

Για την κλήρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: “Μετά τον πιο δύσκολο αντίπαλο στα πλέι οφ του Champions League, που ήταν ο Ολυμπιακός, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η παρουσία μας σε αυτό τον όμιλο. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως η PSV Eindhoven που παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να τους εκπλήξουμε”.

Για την Κοπεγχάγη που δεν πέρασε σε ομίλους: “Λυπάμαι γι ‘αυτό, είμαι ακόμα οπαδός της Κοπεγχάγης, είναι η αγαπημένη μου ομάδα”.

Αν όντως είναι η αγαπημένη του ομάδα: “Οπωσδηποτε. Ναι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζομαι ως δανεικός, θα ήθελα να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη αλλά..”

Για το αν δεν τον θέλουν στην Κοπεγχάγη: “Δεν θα το έλεγα αυτό. Με ήθελαν για την  καλοκαιρινή προετοιμασία και μετά θα αποφάσιζαν. Αλλά νόμιζα ότι δεν φαινόταν πολλά ζεστοί να με κρατήσουν. Παρόλο που είχα άλλες προτάσεις, προτίμησα να μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μπεργκ είναι εξαιρετικός φίλος του προπονητή της Κοπεγχάγης και σίγουρα θα μιλήσει για μένα”.