Home TOP NEWS Ρότζερ Σμιντ: “‘Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ρότζερ Σμιντ: “‘Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ο τεχνικός της PSV, Ρότζερ Σμίντ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολλανδικού συλλόγου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του με την ΟΜΟΝΟΙΑ για τους ομίλους του Europa League.

Οι δηλώσεις του:

‘Χθες στην Κύπρο προχωρήσαμε σε μόνο μια αντικατάσταση.  Στα ευρωπαϊκά ματς μπορούμε να υποβάλουμε αίτημα. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα (για τον αγώνα Europa League με τον ΠΑΟΚ), οπότε αναζητήσαμε μια διαφορετική ημερομηνία για την ADO. Η ομοσπονδία ωστόσο KNVB το απέρριψε, ενώ έγιναν συμφωνίες για αυτό. Δεν το καταλαβαίνω. Θα ήταν καλύτερο για εμάς αν μπορούσαμε να ξεκουραστούμε. Όταν παίζετε διεθνείς αγώνες, είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουμε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Η σημερινή κατάσταση είναι διαφορετική όμως. Μας λείπουν πολλοί παίκτες λόγω θετικών κρουσμάτων. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά ως προπονητής πρέπει να επικεντρωθώ στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι”.

Για το αν το τελευταίο μισάωρο του αγώνα με την Ομόνοια ήταν η καλύτερη απόδοση της ομάδας  παρά τις απουσίες είπε: ”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μου έχει κάνει εντύπωση η νοοτροπία που είχαμε. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι συνεχίσαμε να πιστεύουμε στον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο στόχος προήλθε από έναν υπέροχο συνδυασμό. Δεν ήταν από τύχη”.

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είπε: ”Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Βίτεσε. Τα αγόρια θα πρέπει να ανακάμψουν τις επόμενες μέρες και μετά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα την Κυριακή”.