Home TOP NEWS «Έπαιξα σε στημένο αγώνα…» είπε πρωήν παίκτης του Εθνικού

«Έπαιξα σε στημένο αγώνα…» είπε πρωήν παίκτης του Εθνικού

Πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας παραδέχτηκε ότι έπαιξε σε στημένο αγώνα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα ο Αλεξάντρου Ιάκομπ, μίλησε στην ιστοσελίδα www.gsp.ro και αποκάλυψε:

«Κατάλαβα κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι έπρεπε να τελειώσει με ισοπαλία. Ένας συμπαίκτης μου, που σημείωσε εφτά γκολ εκ των οποίων τα πέντε από το σημείο του πέναλτι αστόχησε σε εκείνο το παιχνίδι. Αμέσως συνειδητοποίησα ότι κάτι συνέβαινε. Ζήτησα αλλαγή, αλλά είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από το 50ό λεπτό».


«Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 80’. Ο αγώνας συνεχιζόταν μέχρι να μας ισοφαρίσουν. Στο 90+ 10’ μας ισοφάρισαν 2-2. Ο αρχηγός της ομάδας μας, ο οποίος ήταν κεντρικός μέσος, έγινε κεντρικός αμυντικός τα τελευταία 10 λεπτά. Μετά από αυτόν τον αγώνα είπα ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Κύπρο», ανέφερε ο Ιάκομπ.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.gsp.ro γίνεται συσχετισμός των δηλώσεων του Ιάκομπ με το παιχνίδι Εθνικός – Νέα Σαλαμίνα της σεζόν 2015-16, και συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου 2016. «Η ομάδα του Αλεξάντρου κέρδιζε με 2-0 έως το 84’ (το δεύτερο γκολ του Εθνικού σημειώθηκε στο 81’), αλλά ισοφαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους με τέρματα στο 84’ και το 90+2’. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, ο Γιάκομπ άλλαξε ομάδα. Έφυγε από τον Άχνα για την Πάφο, όπου έπαιξε για άλλη μια σεζόν, πριν επιστρέψει στη Ρουμανία και τη Ραπίντ», καταλήγει το ρεπορτάζ των Ρουμάνων.

Από shootandgoal.com