Home TOP NEWS Δεν θα άφηνε να φύγει έτσι εύκολα ο Μπεργκ ένα παίκτη της...

Δεν θα άφηνε να φύγει έτσι εύκολα ο Μπεργκ ένα παίκτη της κλάσης του Μποτεάκ!


Από το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του Γάλλου μεσοεπιθετικού της ομάδας μας, Ερίκ Μποτεάκ σε μεταγραφικά σενάρια, τα οποία μπορούμε να πούμε ότι αγγίζουν τα όρια της φαντασίας.

Ο Μποτεάκ που διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι το καλοκαίρι του 2022 το μοναδικό πράγμα που σκέφτεται και έχει στο μυαλό του αυτή την στιγμή είναι την ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι κι αυτός επικεντρωμένος στην προσπάθεια που γίνεται για την υλοποιήση των στόχων της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην του δόθηκε αρκετός χρόνος να αγωνιστεί, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ που δουλεύει με τον ποδοσφαιριστή εδώ και ενάμιση σχεδόν χρόνο, ξέρει την ποιότητα του και επίσης γνωρίζει ότι όταν βρεθεί στην καλή του μέρα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα μας.

Συνεπώς με τα πιο πάνω δεν υπάρχει πιθανότητα ο Μποτεάκ να αλλάξει “στρατόπεδο” και είμαστε βέβαιοι ότι ούτε ο Χένινγκ Μπεργκ, αλλά ούτε η ομάδα προγραμματισμού θα έμπαινε ποτέ σε συζητήσεις για ανταλλαγή ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Ερίκ με τον οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή.